Bli med mot TRE millioner!

Vi har passert to millioner i vårt race mot de 12. Store gaver og maaange bidrag fra enkeltpersoner og bedrifter nå til jul, har resultert i at vi nå stolt kan meddele at vi er på vei mot million nummer tre. Det er takket v ære Fredrikstadfolks store giverglede – som vi nå håper vil bli enda større, nå som det er tydelig at målet er oppnåelig! Så bli med, og forsøk gjerne å verve nye givere. Å gi bort, er rett og slett morsomt – særlig når det hjelper så mange som det gjør. 12 mill race. Fredrikstad på sitt beste – rett og slett.

Share
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>